Arjan Veen (1992) is concertorganist, kerkmusicus en dirigent. Hij is organist van de Maartenskerk in Doorn, als Vesperorganist verbonden aan de Domkerk te Utrecht en heeft recentelijk zijn Master hoofdvak Koordirectie behaald aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen. Arjan Veen behaalde zijn Bachelor en Masterdiploma orgel aan het Rotterdams Conservatorium en studeerde bij Aart Bergwerff, Ben van Oosten en Hayo Boerema. Zijn Masterrecital orgel sloot hij summa cum laude af in 2015. Hij behaalde meerdere prijzen bij internationale orgelconcoursen en volgde onder meer masterclasses bij Hans-Ola Ericsson, Jürgen Essl en Peter Planyavsky. Verdere interpretatievorming geniet Arjan bij Joris Verdin te Antwerpen. Arjan is actief als dirigent, begeleider en zanger bij verschillende koren en ensembles.