Stichting Vrienden van het Eindhovens Kamerkoor

Het koor heeft ruim dertig jaar de ruggesteun van de Stichting "Vrienden van het Eindhovens Kamerkoor" mogen genieten. De Vrienden steunden het koor met adviezen en financiën, waar wij dankbaar voor zijn.

De Stichting is momenteel in liquidatie, omdat het niet meer in de huidige tijd past om op deze manier een aparte stichting vrienden voor fondswerving te onderhouden. Wij zijn nog zoekende hoe wij dit opnieuw vorm gaan geven.

Natuurlijk zijn er gelukkig veel vrienden, die jaarlijks een bedrag hebben overgemaakt. Zonder deze steun zouden diverse uitvoeringen onmogelijk zijn geweest. Maar dat blijft ook in de toekomst zo!

Bestaande vrienden en natuurlijk ook nieuwe vrienden worden van harte uitgenodigd het Eindhovens Kamerkoor financieel te ondersteunen. Hierdoor kunnen wij ook in de toekomst mooie projecten blijven uitvoeren. Als vriend kunt u op de hoogte gehouden worden van onze concerten en afhankelijk van uw bijdrage ontvangt u gratis toegangskaarten voor een van onze concerten.

Uw financiële bijdrage kan worden overgemaakt op rekeningnummer:

t.n.v. Het Eindhovens Kamerkoor.

Wilt u in aanmerking komen voor een gratis concert, neem dan contact op met ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Download hier het beleidsplan.