Arjan Veen (1992) is concertorganist, kerkmusicus en dirigent. Hij is als (cantor-) organist verbonden aan de Maartenskerk in Doorn, de Grote kerk van Vianen en als vesperorganist aan de Domkerk te Utrecht.

Arjan behaalde zijn Bachelor en Masterdiploma orgel aan het Rotterdams Conservatorium en studeerde bij Aart Bergwerff, Ben van Oosten en Hayo Boerema. Zijn Masterrecital orgel sloot hij summa cum laude af in 2015. Hij behaalde meerdere prijzen bij internationale orgelconcoursen en volgde onder meer masterclasses bij Hans-Ola Ericsson, Jürgen Essl en Peter Planyavsky. In september 2022 mocht hij na zijn optreden in de internationale orgelserie van de stad Kortrijk (BE) twee prijzen in ontvangst nemen, waaronder de prijs voor de beste vertolking van orgelwerken van Cesar Franck.

Arjan sloot zijn studie Koordirectie (Master) aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen in juni 2022 succesvol af, alwaar hij o.m. studeerde bij Luc Anthonis (koordirectie) en Joris Verdin (orgel).

In 2022 is hij benoemd tot dirigent van het Eindhovens Kamerkoor (EKK). Naast uitvoerder van orgelprojecten en -concerten, dirigent, begeleider en zanger is Arjan tevens actief als piano- en orgeldocent.