Vacatures

In de komende jaren organiseren we een aantal ambitieuze projecten. Op dit moment zijn in alle stemgroepen enthousiaste en goede zangers welkom; in het bijzonder tenoren!

Heb je belangstelling om bij het Eindhovens Kamerkoor te komen zingen, dan nodigen wij je van harte uit om een repetitie bij te wonen. Neem daarvoor contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zijn er geen vacatures, dan kun je op een wachtlijst geplaatst worden.

Wat bieden wij?

Uit de tekst van Lord Yehudi Menuhin over de betekenis van zingen blijkt het belang van zingen, van muziek maken met de menselijke stem. Zonder twijfel behoort zingen tot de menselijke natuur, zoals er ook geen menselijke cultuur is waarin niet gezongen wordt. Zingen is als een actief horen, als een ontvankelijk afstemmen. Bovendien drukken we met zang emoties uit en roepen we ook emoties op. Zingen is de veredelde vorm van spreken.

Zingen geeft kracht en verbindt mensen. Wat is er mooier om dat samen te mogen doen met een groep geoefende zangers, die dit allen zo ervaren. Dat kan binnen het Eindhovens Kamerkoor.

Wij bieden:

  • een leuke groep geoefende zangers
  • mooi afwisselend repertoire
  • een professionele artistieke leiding
  • een aantal concerten per jaar
  • muzikale ambitie
  • heel veel muzikaal plezier
  • een proefperiode voor nieuwe leden
Aannamebeleid

Wil je na een kennismaking lid worden van het koor, dan word je uitgenodigd voor een stemtest door de dirigent en een gesprek met één of twee bestuursleden. Verloopt dit positief, dan word je kandidaatlid met een proeftijd van drie maanden. Uitgangspunt is dat je actief deelneemt aan de repetities. Na een goed verlopen proeftijd volgt het lidmaatschap.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.